До новин

Фонд гарантування вже виплатив вкладникам Місто Банку 180 мільйонів

11 лютого, 2021
Ліквідація
Фонд гарантування вже виплатив вкладникам Місто Банку 180 мільйонів

Фонд гарантування вкладів фізосіб виплатив уже понад 179,8 млн грн вкладникам "Місто Банку", який перебуває у процесі ліквідації.

Це 59% загальної суми виплат гарантованого відшкодування, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Фонд.

"Загалом здійснено понад 1,8 тисяч виплат відшкодування за вкладами, які не перевищують 200 тис грн та повністю гарантовані державою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вкладники "Місто Банку" можуть отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат.

"Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером.

Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 тис гривень незалежно від кількості вкладів в одному банку", - йдеться у повідомленні.

Понад 75% вкладників "Місто Банку" (більше 2 тис осіб) отримають вклади у повному обсязі.

Коментарі
Додати коментар