До новин

НБУ анулював ліцензії СК "Граніт"

12 лютого, 2021
Фінансовий ринок
НБУ анулював ліцензії СК "Граніт"

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг Національного банку України від 5 лютого анулював шість ліцензій на надання добровільних видів страхування раніше виданих ТДВ Страхова компанія "Граніт".

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на дані НБУ.

Так, були відкликані ліцензії: на добровільне страхування майна, добровільне страхування вантажів та багажу (вантажобагажу), страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ, страхування кредитів (у тому числі відповідальності позичальника за непогашення кредиту), страхування фінансових ризиків, а також добровільне страхування наземного транспорту (крім залізничного).

Згідно з повідомленням, обсяг страхових премій ТДВ "СК" Граніт "за дев'ять місяців 2020 року склав 219,3 млн грн. Частка ринку страхової компанії по страхових премій склала 0,7% загального обсягу страхових премій. Страхова компанія займалася переважно страхуванням майна і фінансових ризиків , а також страхуванням від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ. станом на 30 вересня 2020 частка цих видів страхування в портфелі компанії склала 98%.

НБУ відзначає, що за інформацією страховика, всі договори страхування (перестрахування) за станом на 11 грудня 2020 роки припинені через закінчення терміну дії. Компанія не має зобов'язань за договорами страхування або перестрахування і невиконаних (або прострочених) зобов'язань перед страхувальниками.

Коментарі
Додати коментар