До новин

На продаж виставили літаки, якими володіє збанкрутілий Златобанк

18 червня, 2021
Продаж
На продаж виставили літаки, якими володіє збанкрутілий Златобанк

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні право вимоги за кредитом юридичної особи, основний вид діяльності якої – пасажирський авіаційний транспорт. Актив знаходиться в заставі НБУ та належить АТ «ЗЛАТОБАНК», що перебуває в ліквідації.

Торги відбудуться 2 липня у системі Prozorro.Продажі, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

Загальна сума заборгованості за кредитним договором становить 830,6 млн грн. Забезпеченням виконання зобов'язань за кредитом виступають два пасажирські літаки Boeing 737-500, кожен із яких оснащений двома двигунами типу CFM56-3С-1 (рік випуску повітряних суден – 1993), а також майнові права на грошові кошти за договором виконання чартерних авіаперевезень.

Початкова ціна лоту – 830,6 млн. грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на одному з офіційних торгових майданчиків, авторизованих у системі Prozоrro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот. Стежити за перебігом торгів можуть усі бажаючі. Гроші, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Златобанку».

Детальна інформація про лот G18N020023 та умови участі в аукціоні – за цим посиланням.
Коментарі
Додати коментар