До новин

Термін виплат вкладникам Дельта Банку продовжено до 2 жовтня

20 серпня, 2015
Банкрутство фінустанов
Термін виплат вкладникам Дельта Банку продовжено до 2 жовтня

Державний Укргазбанк подовжив термін виплат вкладникам неплатоспроможного Дельта Банку до 2 жовтня 2015 року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Укргазбанку.

«Термін виплат вкладникам неплатоспроможного АТ «Дельта банк» продовжено до 2 жовтня 2015 року. Відповідний додатковий договір було укладено між Укргазбанком та уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в Дельта банку», - зазначили у прес-службі.

На сьогодні виплати коштів Укргазбанком здійснюються вкладникам, які при укладанні договору з Дельта банком вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська, Сумська, Хмельницька та Черкаська обл.

Виплати здійснюються за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 30 квітня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, вкладникам збанкрутілого Дельта банку вже виплачено 60% коштів.

Коментарі
Додати коментар