До новин

Фонд гарантування знову спробує продати право вимоги Місто Банку за кредитом на 34 млн грн

04 серпня, 2021
Ліквідація
Фонд гарантування знову спробує продати право вимоги Місто Банку за кредитом на 34 млн грн

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж право вимоги за кредитним договором, укладеним між фізичною особою і АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу ФГВФО.

Черговий аукціон відбудеться уже 19 серпня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Загальна сума заборгованості за договором становить 33,64 млн грн. Позичальник не обслуговує кредит майже рік. При цьому забезпеченням виконання зобов'язань за кредитом виступають:

  • міжпромисловий газопровід високого тиску 5,5 Мпа, довжиною – 8 242 м, з крановим вузлом, підземно прокладений від установки комплексної підготовки газу Сахалінського газоконденсатного родовища Краснокутского району Харківської області. Діаметр трубопроводу – 219х8 мм.  Трубопровід має врізку до магістрального газопроводу.
  • земельна ділянка площею 0,60 га, розташована за адресою: Київська область, Бориспільській район, Гнідинська сільська рада.

Початкова ціна лоту – 33,64 млн грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальника і поручителя за кредитом. Усі гроші, отримані від продажу цього активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами Місто Банку.

Коментарі
Додати коментар