До новин

Розпочалась ліквідація банку «Земельний капітал»

13 вересня, 2021
Ліквідація
Розпочалась ліквідація банку «Земельний капітал»

Розпочато процедуру ліквідації комерційного банку «Земельний капітал» строком на три роки - з 10 вересня 2021 року до 9 вересня 2024 року включно.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу Фонду гарантування вкладів.

Ліквідатором банку від фонду призначено провідного професіонала з питань ліквідації банків відділу організації процедур ліквідації банків департаменту ліквідації банків Сергія Міхна. Строк його повноважень такий самий - три роки з 10 вересня 2021 року до 9 вересня 2024 року включно.

Вимоги кредиторів прийматимуться протягом 30 днів з дня опублікування у газеті «Голос України» оголошення про відкликання банківської ліцензії і ліквідацію банку.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних у результаті ліквідації та реалізації майна (активів) банку.

Процедуру ліквідації розпочато на підставі рішення НБУ від 9 вересня «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 9 вересня «Про початок процедури ліквідації АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» та делегування повноважень ліквідатора банку».

Коментарі
Додати коментар