До новин

Винний завод в Одесі продали за 235 мільйонів

15 вересня, 2021
Продаж
Винний завод в Одесі продали за 235 мільйонів

14 вересня відбувся приватизаційний аукціон майнового комплексу "Одесавинпром", зі стартової ціни 65,3 млн грн він пішов з молотка за 234,9 млн грн, у 3,6 рази дорожче.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Prozorro.sale.

За підприємство змагалися 12 компаній з пропозиціями від 65,3 млн грн до 234,9 млн грн.

Найвищу ціну за лот запропонувало одеське ТОВ "КАПЛОР 7". Його керівницею, згідно даних YouControl, є Наталія Голуб. Товариство займається виробництвом виноградних вин, зареєстроване у 2017 році.

У разі відмови компанії купувати "Одесавинпром" пропозиція перейде до ТОВ "СІТІ БОРД СЕРВІС" із другою найбільшою пропозицією (234,2 млн грн).

Переможець торгів отримує у власність, зокрема, виробничі корпуси, складські приміщення виготовленої продукції, підвали для обробки та зберігання вина. Нерухомість підприємства загальною площею понад 22 тис. кв.м розташована в Одесі на вулицях Французький бульвар, Наливна та Отамана Головатого.

Підприємство "Одесавинпром" було започатковане ще у 1857 році професором медицини Віктором Енно та французьким купцем Франсуа Нуво. Наразі потужності "Одесавинпром" орендуються приватною компанією – ПАТ "Одесавинпром". Компанія є виробником, зокрема, ігристих вин "Французький бульвар". У першій половині 2021 року вона зазнала збитків на 14 млн грн.

 

Коментарі
Додати коментар