До новин

Приватбанк продав у СЕТАМ майна на 1 мільярд гривень

14 січня, 2022
Продаж
Приватбанк продав у СЕТАМ майна на 1 мільярд гривень

Державний Приватбанк продав на електронному аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ") 556 лотів з власним та заставним майном на загальну суму 1 008 966 460 грн.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Мін'юст.

У відомстві зазначили, що завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 83,6 млн грн.

"Продаж неопераційної нерухомості, більша частина якої дісталася банку в якості застави по кредитах колишніх власників — це один з інструментів, який дозволяє нам виконати одну з важливих стратегічних завдань. Більше мільярда гривень за майно, велика частина якого потребувало професійної підготовки до продажу та правильного просування, це гарний результат, багато в чому забезпечений прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ", — зазначила керівник Напрямку управління нерухомістю банку Лариса Федяєва.

"Найбільше коштів було отримано з продажу нафтобаз та квартир у всіх регіонах Україні. Таким чином, Приватбанк вийшов на друге місце за сумою продажу через наш аукціон серед банків-партнерів. Цікаво, що серед фінустанов найбільше продають на нашому майданчику саме державні банки, які спільно вже реалізували майна на понад 4,3 млрд грн", — розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

ТОП-3 найдорожчих реалізованих лотів ПриватБанку:

  • Нежилі приміщення  в м. Херсон, ціна продажу 39 970 300 грн,
  • Склад пального і нерухомість у Львівській області в с. Мостиська Другі, ціна продажу 31 920 000 грн,
  • Житлові та комерційні приміщення у м. Дніпро, вул. Січеславська Набережна, ціна продажу 25 005 005 грн.
Коментарі
Додати коментар