До новин

ПУМБ починає виплати коштів вкладникам банку «Фінансова ініціатива»

28 вересня, 2015
Банкрутство фінустанов
ПУМБ починає виплати коштів вкладникам банку «Фінансова ініціатива»

«Перший український міжнародний банк», що належить бізнесмену Рінату Ахметову, з 25 вересня 2015 року починає виплати гарантованих сум вкладів клієнтам ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива» - фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ПУМБ.

ПУМБ здійснює виплати вкладникам, які уклали договір банківського вкладу з банком у його відділеннях цього в Донецькій, Харківській, Сумській, Дніпропетровській областях. Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період з 25 вересня по 22 жовтня 2015 року включно.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився до 23 вересня 2015 року. Виплати вкладникам здійснюватимуться у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку (24 вересня 2015 року), але не більше 200 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вирішив продовжити роботу тимчасової адміністрації у ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива» до 23 жовтня.

Коментарі
Додати коментар