До новин

Газовики лякають владу банкрутствами газорозподільних товариств

29 вересня, 2015
Банкрутство підприємств
Газовики лякають владу банкрутствами газорозподільних товариств

Працівники газорозподільних товариств висунули до президента та прем’єр-мінітсра низку вимог, зокрема завадити банкрутству газорозподільних товариств і захистити їх на законодавчому рівні.

Таку вимогу серед інших було сформульовано учасниками Конференції працівників газорозподільних товариств, що відбулася у Києві 24 вересня, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Стабільність постачань газу споживачам знаходиться під загрозою зриву» – пролунало на конференції.

Додатковою вимогою газовиків є забезпечити реальні реформи на ринку газу.

Також газовики скаржаться на те, що діючі тарифи на послуги з транспортування природного газу не покривають витрат підприємств.

«Діюча система розрахунків за надані послуги з транспортування природного газу і занижені тарифи залишають підприємства без оборотних коштів, не дають можливості своєчасно виплачувати заробітну плату. Це зумовило виникнення заборгованості з оплати праці, а також не дозволяє виконувати податкові зобов'язання», - скаржаться представники підприємств газової галузі.

Учаснкии конференції висунули до влади вимогу не допустити банкрутства газорозподільних товариств та захистити їх на законодавчому рівні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Нафтогаз» заборгував «Укргазвидобуванню» 4,3 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар