До новин

Відсьогодні розпочинаються виплати вкладникам збанкрутілого Юніон Стандарт Банку

10 листопада, 2015
Банкрутство фінустанов
Відсьогодні розпочинаються виплати вкладникам збанкрутілого Юніон Стандарт Банку

З 10 листопада 2015 року ПАТ «ЮНІОН СТАНДАРД БАНК» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 4 листопада 2015 року включно, та за договорами поточного банківського рахунку.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Виплати коштів будуть здійснюватися через установи АТ «ОЩАДБАНК».

«Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установ АТ «ОЩАДБАНК» з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплата вкладів за договорами карткового банківського рахунку буде здійснюватись тільки після отримання ПАТ «ЮСБ БАНК» у повному обсязі інформації про операції, здійснені міжнародними платіжними системами», - уточнили у прес-службі ФГВ.

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ «ЮСБ БАНК».

«Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 04 листопада 2015 року, а також за договорами карткового банківського рахунку буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду», - зазначили у регулятора.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ліквідатор банку «Надра» розпочав задоволення вимог кредиторів другої та третьої черг.

Коментарі
Додати коментар