До новин

ЮСБ Банк призупинив виплати вкладникам через зловмисників, що заблокували сервери фінустанови

17 листопада, 2015
Резонансні справи
ЮСБ Банк призупинив виплати вкладникам через зловмисників, що заблокували сервери фінустанови

13 листопада 2015 року відбулось блокування невстановленими особами доступу до приміщень головного офісу ПАТ «ЮСБ Банк», в якому знаходиться АРМ-СЕП/АРМ-НБУ, сервери та інші технічні засоби, що забезпечують операційну діяльність банку, в тому числі проведення платежів, створення та систематизацію операцій, даних балансу тощо.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Фонд наголошує, що такі безвідповідальні дії заважають здійсненню виплат вкладникам цього банку за депозитами та перешкоджають процесу управління неплатоспроможним банком. У зв’язку з цим Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє, що виплати вкладникам ПАТ «ЮСБ БАНК» будуть тимчасово призупинені з 17 листопада 2015 року», - сказали у прес-службі.

У Фонді також уточнили, що уповноважена особа Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «ЮСБ БАНК» робить все можливе для найшвидшого відновлення виплат вкладникам неплатоспроможного банку.

Про час та порядок виплат вкладникам ПАТ «ЮСБ БАНК» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, злочинці ошукують вкладників збанкрутілих банків, обіцяючи сприяти поверненню коштів.

Коментарі
Додати коментар