До новин

Неплатоспроможний Радикал Банк куплять його топ-менеджери

06 березня, 2015
Банкрутство фінустанов
Неплатоспроможний Радикал Банк куплять його топ-менеджери

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "Промислова інноваційна компанія" придбати контроль над неплатоспроможним Радикал Банком.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "Дело".

Отже, компанія хоче придбати понад 50% в статутному капіталі банку.

Згідно з даними Держреєстру, учасниками "Промислової інноваційної компанії" є Анрі Веремійченко та Максим Шпак.

Веремійченко, згідно з даними на сайті банку, займає посаду голови правління фінустанови, а Шпак в списку керівників не значиться, проте там є його батько, Олександр Шпак, в якості голови спостережної ради банку.

За інформацією на сайті банку, в ньому немає власників істотної участі, акції розбиті на 15 акціонерів. Однак за запитом "Максим Шпак Радикал Банк" знаходиться детальний звіт емітента за 2012 рік, в якому він значиться одним з акціонерів фінустанови, з часткою 9,95% у статутному капіталі. Олександру Шпаку в той же період належало 0,004166% акцій.

Окрім того, серед акціонерів значиться і Ірина Веремійченко (6,24% акцій), яка раніше входила до наглядової ради банку.

Згідно з даними Нацбанку України, до початку січня за розміром загальних активів банк займав 76-е місце (1,543 млрд грн) серед 158 діючих у країні банків.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, нещодавно компанія "Екосіпан", якій належить банк "Михайлівський", отримала дозвіл від Антимонопольного комітету України (АМКУ) на купівлю неплатоспроможного Всеукраїнського банку розвитку (ВБР) Олександра Януковича.

Джерело фото: glavnoe.ua

Коментарі
Додати коментар