До новин

НБУ вирішив ліквідувати Унікомбанк

07 грудня, 2015
Банкрутство фінустанов
НБУ вирішив ліквідувати Унікомбанк

Національний банк за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ «Унікомбанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі регулятора.

Нагадаємо, Унікомбанк було визнано проблемним 6 жовтня 2015 року. Водночас власники банку не вживали жодних заходів для підтримки його ліквідності, покращення фінансового стану та усунення порушень нормативно-правових актів Національного банку.

«Через повну втрату ліквідності, з метою захисту інтересів вкладників та інших кредиторів правління Національного банку було зобов’язане 15 жовтня 2015 року прийняти рішення про віднесення ПАТ «Унікомбанк» до категорії неплатоспроможних», - зазначили у прес-службі.

«На виконання вимог статті 34 розділу VII Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавчою дирекцією Фонду наступного робочого дня запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу для її здійснення», - повідомляє прес-служба.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, розпочато процедуру ліквідації банку «Національні інвестиції».

Коментарі
Додати коментар