До новин

Суд розгляне справу про банкрутство «Черкаської продовольчої компанії» 9 грудня

08 грудня, 2015
Банкрутство підприємств
Суд розгляне справу про банкрутство «Черкаської продовольчої компанії» 9 грудня

В Господарському суді Черкаської області 9 грудня 2015 року відбудеться розгляд справи про банкрутство «Черкаської продовольчої компанії».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на ухвалу госпсуду Черкаської області по справі № 01/5026/1159/2011.

«Відкласти розгляд:

- заяви ТОВ «Метон Трейдинг»  про усунення арбітражного керуючого Левченко Н.П. від виконання нею обов'язків

- заяви ТОВ «Черкаська м'ясна компанія» про усунення  арбітражного керуючого Левченко Н.П. від виконання нею обов'язків

- заяви представника  ПАТ «Альфа-Банк» про продовження строку процедури розпорядження майном боржника та повноважень Левченко Н.П.

- клопотання арбітражного керуючого Левченко Н.П. про поновлення провадження за клопотанням ініціюючого кредитора про продовження процедури розпорядження майном боржника та повноважень розпорядника майна боржника

- заяву представника ПАТ «Альфа-Банк»  про відсторонення керівництва  боржника (керівників з правом підпису)  від посади, покладення виконання його обов'язків на арбітражного керуючого-розпорядника  майна боржника - Левченко Н.П. на 14 год. 30 хв. 9 грудня 2015 року», - йдеться в ухвалі.

У судове засідання викликані боржник, розпорядник майна боржника, усі кредитори і заявники.

Нагадаємо, що загальний борг ЧПК перед кредиторами перевищує 135 млн гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на збори «Черкаської продовольчої компанії» кредитори прийшли з документами-підробками.

Коментарі
Додати коментар