До новин

Щодо страховика «Гарантія» порушено справу про банкрутство

09 грудня, 2015
Банкрутство фінустанов
Щодо страховика «Гарантія» порушено справу про банкрутство

Господарський суд міста Києва 3 грудня 2015 року порушив провадження у справі про банкрутство Страхового товариства з додатковою відповідальністю «Гарантія».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну ухвалу суду по справі № 910/29337/15.

Банкрутство страхового товариства ініційоване колективним позовом приватних осіб та ТОВ «Одеська юридична компанія» і малого підприємства «Універсал ЛТД».

Нагадаємо, Нацкомфінпослуг призупинила дію ліцензії СТзДВ «Гарантія» ще у 4 квітня 2014 року через невиконання компанією своїх зобов’язань.

Виплати клієнтам компанії «Гарантія» Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) може розпочати лише після ліквідації збанкрутілого страховика.

Грошові вимоги до «Гарантії» прийматимуться протягом 30 днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство (4 грудня). 

Розпорядником майна боржника суд призначив арбітражного керуючого Івана Гуссара. 

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, МТСБУ почне проводити компенсаційні виплати за боргами збанкрутілих СК «Авіоніка» і СК «Лафорт».

Коментарі
Додати коментар