До новин

Ворушилін за 8 млн грн замовив програму для виведення з ринку банків-банкрутів, - ЗМІ

14 грудня, 2015
Банкрутство фінустанов
Ворушилін за 8 млн грн замовив програму для виведення з ринку банків-банкрутів, - ЗМІ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 3 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Софт Ревю Лаб» про розробку та впровадження програмного комплексу з виведення неплатоспроможного банку з ринку за 7,68 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Наші гроші».

Протягом року розроблять комплексну програму для звітності з управління, обліку операцій та контролю за роботою з активами неплатоспроможного банку. До неї увійдуть:

- зведена база даних з автоматизованих банківських систем неплатоспроможних банків;

- система керування процесами виведення такого банку з ринку, що складається з автоматизованих робочих місць працівника банку, уповноваженої особи, співробітника фонду, що відповідає за реалізацію активів, та адміністратора системи.

Підрядник має надати безкоштовний гарантійний супровід на рік після прийому програмного комплексу.

Єдиним допущеним конкурентом переможця було ТОВ «Айкюжн», яке раніше називалось «Софтлайн БПМ».

ТОВ «Лайм Системс» пропонувало розробку на 8,6% дешевше. Заявку відхилили, бо фірма надала опис прототипу без сховища даних, на базі СУБД MS SQL замість Oracle linux/Oracle EE 11, 12, а також не підтвердила кваліфікацію працівників.

«Софт Ревю Лаб» належить Володимиру Масленченку та Сергію Печковському. Останній також є засновником ТОВ «Софт Ревю».

Раніше, у 2013 році фірма виграла лише один тендер ПАТ «Державний земельний банк» на розробку автоматизованої системи банку за 0,96 млн грн.

Коментарі
Додати коментар