До новин

У Гонтаревої з'явилася нова заступниця

20 січня, 2016
Банкрутство фінустанов
У Гонтаревої з'явилася нова заступниця

Згідно з наказом Національного банку України від 18 січня 2016 року Катерина Рожкова призначена на посаду виконуючого обов’язки заступника Голови Національного банку. На новій посаді вона відповідатиме за роботу блоку пруденційного нагляду.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі НБУ.

«Катерина Рожкова з 1998 року працювала в зарубіжних і вітчизняних банках, займала керівні посади. Вона має глибокі знання і розуміння банківського сектору. Ми переходимо до перезавантаження банківського сектору та очікуємо від блоку пруденційного нагляду рішучих дій для забезпечення прозорого, життєздатного та сильного банківського ринку, що стане підґрунтям для розвитку фінансової системи України. А Катерина за час роботи в Національному банку показала, що здатна на такі рішучі та професійні дії», - прокоментувала кадрову зміну Голова Національного банку Валерія Гонтарева.

Нагадаємо, з 10 червня 2015 року Рожкова обіймала посаду директора Департаменту банківського нагляду Національного банку України.

Раніше блок пруденційного нагляду очолював перший заступник Голови Національного банку України Олександр Писарук. Він залишив посаду 31 грудня 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, головою адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізосіб обраний Яків Смолій.

Коментарі
Додати коментар