До новин

Розпочато процедуру ліквідації банку «Преміум» та делеговано повноваження ліквідатора банку

12 лютого, 2016
Банкрутство фінустанов
Розпочато процедуру ліквідації банку «Преміум» та делеговано повноваження ліквідатора банку

Відповідно до постанови правління Національного банку України від 10 лютого 2016 року про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про початок процедури ліквідації банку та делегування повноважень ліквідатора представнику ФГВ.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

Згідно з зазначеним рішенням розпочато процедуру ліквідації банку «ПРЕМІУМ», призначено уповноважену особу Фонду та делеговано всі повноваження ліквідатора ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Олександру Тімоніну.

«Інформацію про дату початку виплат, банк-агент Фонду та про місце і строк приймання вимог кредиторів буде повідомлено додатково на сайті Фонду», -уточнили у прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ КБ «Преміум» Сергія Думчева.

Коментарі
Додати коментар