До новин

Суд наклав арешт на одеський ринок «Привоз»

26 лютого, 2016
Резонансні справи
Суд наклав арешт на одеський ринок «Привоз»

У ході розслідування незаконного відчуження приміщень ринку «Привоз» вартістю 500 млн грн повідомлено про підозру двом особам та накладено арешт на майно.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі прокуратури.

«Прокуратурою Одеської області у ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного відчуження приміщень ринку «Привоз» вартістю 500 млн грн повідомлено про підозру двом колишнім керівникам підприємств», - зазначили у прес-службі.

За клопотанням прокуратури 24 лютого 2016 року судом накладено арешт на нежитлові приміщення ринку площею понад 25 тис м кВ.

Нагадаємо, нещодавно за вказівкою керівництва обласної прокуратури скасовано постанову про закриття кримінального провадження відносно службових осіб Одеської міськради та групи підприємств «Привоз» за фактом привласнення майна в особливо великих розмірах.

«Установлено, що у 2006-2010 роках службовці міськради та трьох пов’язаних між собою підприємств незаконно вивели із комунальної власності одеської громади торговельний комплекс ринку «Привоз» площею понад 25 тис м кв., розташований на земельній ділянці площею майже 5 га»,  - сказав заступник прокурора області Артур Добросердов.

Наразі правоохоронцями вживаються заходи для встановлення місця перебування підозрюваних. Вирішується питання про оголошення їх у розшук.

Крім того у ході розслідування перевіряється причетність до незаконної схеми відчуження майна вартістю 500 млн грн службових осіб Одеської мерії та інших фігурантів справи.

Досудове розслідування триває.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Сінний ринок опинився на межі банкрутства через борг перед фірмою Табачника.

Коментарі
Додати коментар