До новин

Більше 300 тис. вкладників збанкрутілого Дельта Банку не звернулися за відшкодуванням

26 лютого, 2016
Банкрутство фінустанов
Більше 300 тис. вкладників збанкрутілого Дельта Банку не звернулися за відшкодуванням

Фонд гарантування просить вкладників Дельта Банку звернутися до банків-агентів для отримання гарантованої суми.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«Незважаючи на те, що на сьогодні у сумарному вираженні виплачене відшкодування становить 15,39 млрд грн, або 95,9% від загальної гарантованої суми «Дельта Банку», ще 317 тис. вкладників не звернулись за відшкодуванням. В зв’язку з цим, Фонд гарантування вже вдруге продовжує термін виплат за загальним реєстром. Для отримання коштів потрібно до 04 квітня 2016 року включно звернутись з паспортом та ідентифікаційним номером до установ банків-агентів АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк» та АТ «Укрексімбанк», - зазначили у відомстві.

Фонд наголошує, що на даному етапі подавати індивідуальні звернення потрібно виключно для виплати коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину. У цьому випадку до Фонду необхідно надіслати: особисту заяву спадкоємця, копії паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину. Після здійснення переказу (за результатом розгляду індивідуального звернення спадкоємця) заявнику (спадкоємцю) направляється лист-повідомлення.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, клієнтам банків-банкрутів «Дельта» і «Фінанси та Кредит» виплачено 25 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар