До новин

"VAB Лізинг" продано за 51 млн грн

04 березня, 2016
Банкрутство фінустанов
"VAB Лізинг" продано за 51 млн грн

3 березня 2016 року на аукціоні, що проводився на електронному майданчику ПП «Експертне Агентство», продано корпоративні права в розмірі 100% статутного капіталу ТОВ «ВіЕйБіЛізінг».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонді гарантування вкладів фізосіб.

В аукціоні взяли участь 3  юридичні особи.

«Корпоративні права в розмірі 100% статутного капіталу ТОВ «ВіЕйБіЛізінг», ТОВ «ВіЕйБі Експрес», ТОВ КУА «ВіЕйБіЕссет Менеджмент», ТОВ «ВіЕйБі Груп», були придбані за 51,59 млн грн. Переможцем відкритих торгів (аукціону) визнано ТОВ «УКРАВІАСЕРВІС», - зазначили у прес-службі.

В ході торгів було здійснено дві ставки – 51,09 млн грн. та 51,59 млн грн.

Згідно з інформацією ПП «Експертне Агентство» під час проведення відкритих торгів на електронний майданчик було здійснено DDoS атаку з різних частин світу, що ускладнило процес здійснення торгів на цьому сайті. У зв’язку з цим для продовження торгів було застосовано резервну копію сайту. Всі паролі та логіни для учасників залишилися незмінними. Про це в телефонному режимі та електронною поштою було повідомлено всім трьом  зареєстрованим учасникам торгів за лотом № 204674. Крім того, повідомлення було надіслано замовнику аукціону.

«Незважаючи на всі труднощі, які виникли під час проведення відкритих торгів, аукціон відбувся. Кошти, отримані від продажу даного активу, підуть на погашення вимог кредиторів неплатоспроможного ПАТ «ВіЕйБі Банку»  відповідно до черговості, визначеної законодавством», - додали у ФГВ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у лютому було продовжено ліквідацію VAB Банку.

Коментарі
Додати коментар