До новин

Почались пошуки банків, що допоможуть ліквідувати банк «Хрещатик»

11 квітня, 2016
Банкрутство фінустанов
Почались пошуки банків, що допоможуть ліквідувати банк «Хрещатик»

Фонд гарантування вкладів фізосіб шукає банки, що зацікавлені бути залученими до виведення з ринку неплатоспроможного банку «Хрещатик».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВ.

«У зв’язку з тим, що виконавчою дирекцією Фонду 5 квітня 2016 року прийнято рішення про віднесення банку «Хрещатик» до категорії неплатоспроможних, Фонд повідомляє про проведення пошуку приймаючих банків, що зацікавлені бути залученими до виведення неплатоспроможного банку з ринку», - зазначили  упрес-службі.

Фонд пропонує попередньо кваліфікованим особам такі способи виведення неплатоспроможного банку з ринку:

- ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;

- відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.

«Фондом здійснюється прийом документів по 20 квітня 2016 року включно. Подання особою пакету документів до Фонду свідчить про її намір та згоду прийняти участь у конкурсі на умовах, визначених Фондом», - йдеться у повідомленні ФГВ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, в Асоціаціі «Український Кредитно-Банківський Союз» вважають, що банкрутство банку «Хрещатик» є результатом непрофесійної роботи НБУ.

Коментарі
Додати коментар