До новин

Багато речей в заяві заступника голови НБУ Рожкової не відповідають дійсності, - глава правління «Хрещатика»

12 квітня, 2016
Банкрутство фінустанов
Багато речей в заяві заступника голови НБУ Рожкової не відповідають дійсності, - глава правління «Хрещатика»

Голова правління банку «Хрещатик» Дмитро Гриджук заявив, що заява в. о. заступника голови НБУ Катерини Рожкової, пов'язана з банкрутством «Хрещатика», не відповідає дійсності.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "112 Україна".

«Ми готуємося до прес-конференції, щоб представити нашу позицію. Ми відповідаємо за цифри, які надамо», - прокоментував Гриджук

«Багато речей не відповідають дійсності. Але я поки не коментую. Всі наші дії підтверджуються звітами та даними аудиту. Наприклад, питання щодо кредитування комунальних підприємств. Але я не хочу «грати у футбол». Позиція НБУ зрозуміла. Ми готуємося до прес-конференції, щоб представити нашу позицію. Ми відповідаємо за цифри, які надамо», - прокоментував Гриджук.

Нагадаємо, Катерина Рожкова заявила, що «більшість позичальників банку та емітентів цінних паперів, які купував банк «Хрещатик», ніколи не генерували грошових потоків, достатніх для обслуговування залучених від банку кредитів». Вона також заявила, що не бачить сенсу в придбанні банку з боку КМДА, так як «Київ отримав збитковий банк».

Коментарі
Додати коментар