До новин

Почалися виплати наступній групі вкладників банку «Фінансова ініціатива»

19 квітня, 2016
Банкрутство фінустанов
Почалися виплати наступній групі вкладників банку «Фінансова ініціатива»

Сьогодні комерційний банк «Фінансова ініціатива» почав здійснювати виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 17 квітня 2016 року включно.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Виплати коштів будуть здійснюватися через установи чотирьох банків – Укрсиббанк, ОТП банк, банк «Південний» та Кредобанк. Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від області, в якій здійснювалося обслуговування банківського вкладу/рахунку вкладника збанкрутілого банку в момент введення тимчасової адміністрації.

ФГВ звертає увагу, що у зв’язку з закриттям відділень банку «Фінансова ініціатива» в Луганській області (ще до введення тимчасової адміністрації), банківські вклади/рахунки вкладників з Луганської області були переведені на обслуговування у відділення банку в інші області України.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 24 червня Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в банк «Фінансова ініціатива», а з 7 серпня почалася виплата компенсацій вкладникам збанкрутілої фінустанови.

Нагадаємо, кінцевим бенефіціаром банку є бізнесмен Олег Бахматюк.

Коментарі
Додати коментар