До новин

Реєстр вкладників банку «Хрещатик» вже опрацьований на 98%

20 квітня, 2016
Банкрутство фінустанов
Реєстр вкладників банку «Хрещатик» вже опрацьований на 98%

Реєстр вкладників банку «Хрещатик», які мають право на отримання гарантованої суми, вже опрацьований уповноваженою особою на 98%.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Ми вже опрацювали 98% Реєстру владників. Ще потрібно звірити інформацію приблизно щодо семи тисяч вкладників, за якими було виявлено дублювання записів, невідповідність даних тощо», - зазначив уповноважений Фонду гарантування на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ КБ «Хрещатик» Ігор Костенко.

За його словами, зараз робиться все для того, щоб розпочати виплати вкладникам Банку «Хрещатик». Прогноз початку виплат – 12 травня 2016 року. Про час та порядок виплат вкладникам ПАТ «КБ «Хрещатик» буде повідомлено додатково.

На сьогодні уповноважена особа Фонду проводить інвентаризацію активів і зобов’язань Банку «Хрещатик». Операції і угоди, що  носять сумнівний характер та можуть призвести до виведення або розмивання активів, будуть визнаватися нікчемними з точки зору права. Крім того, відповідна інформація буде негайно передаватися в правоохоронні органи.

Водночас, з метою виведення неплатоспроможного банку «Хрещатик» з ринку найменш витратним способом, Фонд гарантуваннядо 20 квітня 2016 року оголосив про пошук потенційних інвесторів.

«Після розгляду пропозицій, поданих інвесторами, та з врахуванням результатів оцінки активів, виконавчою дирекцію Фонду буде обрано спосіб виведення банку «Хрещатик» з ринку», - додали у прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Київавтодор» через банкрутство банку «Хрещатик» втратив три мільйони.

Коментарі
Додати коментар