До новин

Через банкрутство "Хрещатика" у Києві вишикувались черги в Ощадбанк

22 квітня, 2016
Банкрутство фінустанов
Через банкрутство "Хрещатика" у Києві вишикувались черги в Ощадбанк

Державний Ощадбанк пояснює появу великих черг у своїх відділеннях в Києві протягом останніх кількох днів напливом клієнтів банку "Хрещатик", який Національний банк України 5 квітня визнав неплатоспроможним.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Ощадбанку.

Там розповіли, що лише за два тижні Ощадбанк перевипустив понад 31 тис. карток киянина для клієнтів банку «Хрещатик». Крім того, відбулася затримка платіжок за окремі комунальні послуги, в результаті чого більшість клієнтів звернулися до відділення банку практично одночасно.

Згідно з повідомленням, Ощадбанк вживає заходів для врегулювання ситуації, зокрема забезпечення альтернативних каналів для прийому комунальних платежів за допомогою дистанційних сервісів у платіжних терміналах, а також продовжує переговори з Київміськдержадміністрацією про продовження пільгового періоду оплати комунальних платежів до 25 числа на наступні кілька місяців.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, комунальна корпорація «Київавтодор» оцінює свої втрати від визнання банку «Хрещатик» неплатоспроможним у 3 млн гривень.

Коментарі
Додати коментар