До новин

«Укрбурштин» відсудив будівлі, які раніше втратив через борги

13 травня, 2016
Резонансні справи
«Укрбурштин» відсудив будівлі, які раніше втратив через борги

Господарський суд Рівненської області 18 квітня 2016 року підтвердив, що держпідприємство «Укрбурштин» є власником нерухомого майна за адресою: місто Рівне, вул. Київська, 94.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідне судове рішення по справі № 918/225/16.

В документі вказані такі об’єкти: будівля насосної станції, майстерня, котельня, ремонтно-механічний цех та овочесховище.

Дочірнє підприємство «Укрбурштин» Публічного акціонерного товариства «Державна акціонера компанія «Українські поліметали» звернулось з позовом про визнання свого права власності на вказане майно, оскільки набуття права власності на нього товариством «Ю.К.» раніше було скасоване в судовому порядку. А саме, ТОВ «Ю.К.» набуло права власності на вищезгадані будівлі  на підставі ухвали суду 2007 року, якою затверджено мирову угоду. За умовами угоди, фірма «Ю.К.» зобов’язалась погасити заборгованість ДП «Укрбурштин» на 5,84 млн грн. У 2008 році Вищий госпсуд ухвалу суду скасував.

З 2003 року була відкрита справа про банкрутство ДП «Укрбурштин», а у жовтні 2015 року це провадження було припинено.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Укрбурштин» повернувся під контроль держави.

Коментарі
Додати коментар