До новин

Вкладники збанкрутілого банку «Юнісон» почали отримувати відшкодування

26 травня, 2016
Банкрутство фінустанов
Вкладники збанкрутілого банку «Юнісон» почали отримувати відшкодування

З 25 травня 2016 року ПАТ «Банк «Юнісон» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 30 квітня 2016 року включно, а також будуть здійснюватися виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим НБУ до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації (28 квітня 2016 року)», - уточнили у Фонді.

Виплати коштів будуть здійснюватися через відділення банку «Юнісон».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 30 квітня 2016 року, Фонд обіцяє оголосити пізніше.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2016 року у банк «Юнісон» ввели тимчасову адміністрацію, що прибере його з ринку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, акціонери банку «Юнісон» подали до суду на НБУ та Фонд гарантування з вимогою визнати протиправним і скасувати постанови Нацбанку про визнання банку проблемним і неплатоспроможним, а також скасувати рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб про введення в банк тимчасової адміністрації.

Коментарі
Додати коментар