До новин

Нацкомфінпослуг перевірить проблемну СК «Екко»

27 травня, 2016
Банкрутство фінустанов
Нацкомфінпослуг перевірить проблемну СК «Екко»

Національна комісія, що здійснює держрегулювання ринку фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), прийняла рішення провести 10-денну позапланову перевірку страхової компанії «Екко» за результатами розгляду заяви тимчасового адміністратора страховика.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу регулятора.

Проведення перевірки призначено на період з 23 травня по 3 червня.

Зазначається, що тимчасовим адміністратором ведеться робота для отримання доступу до рахунків товариства з метою виявлення активів компанії.

Крім того, в Нацкомфінпослуг надійшла заява тимчасового адміністратора на здійснення позапланового заходу державного нагляду, за результатами розгляду якого підготовлено наказ від 20 травня №129 про проведення позапланового нагляду тривалістю 10 робочих днів до 3 червня 2016 року. |

Нагадаємо, ще на початку квітня регулятор заявив, що ні він, ні клієнти не можуть знайти компанію зі страхування життя «Екко».

«Клієнти цієї компанії ще в лютому почали масово скаржитися нам на те, що не можуть її знайти. На початку березня ми надіслали керівництву та акціонерам «Екко» офіційне запрошення зустрітися, щоб обговорити ситуацію. Але вони нам не відповіли і на зустріч не прийшли», — розповів член Нацкомфінпослуг Денис Яструб.

У комісії не виключають, що акціонери страхової компанії вирішили піти «по-англійськи», не розрахувавшись з клієнтами, яких у «Екко» — майже дві тисячі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Нацкомфінпослуг оприлюднила список страховиків, яким ліквідувала ліцензії.

Коментарі
Додати коментар