До новин

Держава за 60 млн грн продає актив Актабанку - Мокрянський гранітний кар’єр

01 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава за 60 млн грн продає актив Актабанку - Мокрянський гранітний кар’єр

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за стартовою ціною 59,87 млн грн виставляє на продаж майновий комплекс Мокрянський гранітний кар’єр? що перебуває на балансі ПАТ «Актабанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Майновий комплекс розміщується у Запоріжжі на родовищі граніту Мокрянське-ІІ. Він включає в себе, окрім самого кар’єру, завод з виробництва щебеню, склади готової продукції та склад ПММ з підземними ємностями, а також електропідстанцію.

«До складу майнового комплексу також входять основні засоби, у тому числі - обладнання для ведення виробництва. На території знаходиться залізничний під’їзний шлях, що дає можливість відвантажувати продукцію одразу у вагони», - уточнюють у прес-службі.

Балансові запаси родовища станом на 1 січня 2013 року становили 18966,82 тис. м. куб. Загальна чисельність персоналу, необхідного для обслуговування виробничого комплексу кар’єру становить 155 чоловік. Підприємство є готовою бізнес-структурою.

Площа земельної ділянки кар’єру – понад 53,61 га. Завод і відвали займають майже 72,28 га.

Початкова ціна лоту – 59,87 млн грн.

Аукціон відбудеться 3 червня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ». Кінцевий строк прийому заявок на участь у відкритих торгах – 2 червня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, держава продає 368 срібних злитків Імексбанку.

Коментарі
Додати коментар