До новин

ФГВ продає кредит, де заставою виступає Дніпропетровський машзавод

01 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВ продає кредит, де заставою виступає Дніпропетровський машзавод

На продаж виставлено права вимоги за кредитами, забезпеченням за якими виступає блокуючий пакет акцій ПАТ «Дніпропетровський машинобудівний завод».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Лот є одним із найдорожчих, але при цьому і найцікавіших для потенційних інвесторів обʼєктів із  виставлених Фондом  на продаж активів. Позичальник – у минулому один із найбільших та найвідоміших у країні виробників акумуляторів», - зазначили у прес-службі.

17 червня відбудуться торги з продажу активів неплатоспроможного ПАТ «ВіЕйБі Банк». В одному лоті - права вимоги за трьома кредитами, взятими юридичною особою у доларах США та в Євро, на загальну суму понад 429,77 млн грн.

Компанія-позичальник – у минулому один із найвідоміших у країні виробників стартерних акумуляторних батарей.

Забезпеченням за кредитами виступає пакет простих іменних акцій «25%+1» ПАТ «Дніпропетровський машинобудівний завод», загальною кількістю 35 652 251 акцій. 

Крім того, у заставі банку – виробниче обладнання та товари в обороті заставною вартістю 71,2 млн грн. та майнові права за контрактами.

Лот виставляється на торги уперше за стартовою ціною 106,96 млн грн. Ілюстрована детальна презентація об'єкту із описом застави тут.

Торги відбудеться 17 червня на електронному майданчику ТОВ «АУКЦІОН.ЮА». Кінцевий термін подачі заявок – 15 червня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у першому кварталі 2016 року реалізовано активів банків-банкрутів на 1,5 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар