До новин

Фонд гарантування почав пошук оцінювачів майна банків «Надра» та «Форум»

07 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування почав пошук оцінювачів майна банків «Надра» та «Форум»

Фонд гарантування вкладів фізосіб запрошує зацікавлені компанії оцінити кредитні портфелі ПАТ «Банк Форум» та ПАТ «КБ «Надра» у рамках їхньої передпродажної підготовки.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«Фондом розглядається можливість виставлення на продаж портфелів активів (прав вимоги за беззаставними кредитами фізичних осіб) ПАТ «Банк Форум» та ПАТ «КБ «Надра». Для адекватної оцінки лотів та з метою організації найбільш ефективного процесу продажу Фонд запрошує зацікавлені компанії проаналізувати портфелі активів та надати індикативну оцінку їхньої вартості. А крім того, указати бажаний розмір лотів», - зауважили у прес-службі.

Станом на початок квітня цього року на балансі банку «Надра» обліковувалось 138 776 кредитів, загальна заборгованість за якими перевищила 580,55 млн грн. Показники банку «Форум» - понад 1 тис. кредитів на суму 271,68 млн грн.  

Індикативні оцінки та пропозиції компаній прийматимуться до 9 червня 2016 року включно.

Нагадаємо, банк «Надра» було визнано неплатоспроможним у лютому 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування ввів тимчасову адміністрацію в банк «Форум» депутата Вадима Новинського 14 березня 2015 року, а 13 червня 2015 року Нацбанком було прийнято рішення про ліквідацію банку.

Коментарі
Додати коментар