До новин

У банку Клименка продовжено тимчасову адміністрацію

24 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
У банку Клименка продовжено тимчасову адміністрацію

У ПАТ «Банк «Юнісон» продовжено здійснення тимчасової адміністрації уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

Таке рішення було принято з метою збереження активів банку та запобігання їх втрати, та беручи до уваги ухвалу Дніпропетровського районного суду, якою заборонено посадовим особам до вирішення справи по суті, вносити пропозиції до НБУ та приймати рішення щодо ліквідації банку.

Як зазначається, займаючий посаду уповноваженої особи Фонду Андрій Шевченко буде працювати до дати отримання рішення НБУ про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку «Юнісон» після скасування заходів забезпечення позову, накладених ухвалою.

Нагадаємо, акціонери банку «Юнисон» подали 2 позови до Окружного адмінсуду Києва з вимогою визнати протиправним і скасувати постанови Нацбанку про визнання банку проблемним і неплатоспроможним, а також скасувати рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб про введення тимчасової адміністрації в банк.

НБУ визнав банк «Юнісон» неплатоспроможним 28 квітня 2016 року

Як відомо, банк був пов'язаний з Антоном Клименко, загиблим братом екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка. За інформацією українських ЗМІ, Клименко досі залишається реальним власником «Юнісон».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, вкладники збанкрутілого банку «Юнісон» почали отримувати відшкодування.

Коментарі
Додати коментар