До новин

ТАСкомбанку не дозволили ставити банкомати на місцях збанкрутілого "Хрещатика"

29 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
ТАСкомбанку не дозволили ставити банкомати на місцях збанкрутілого "Хрещатика"

Комісія Київради з питань власності не дозволила ТАСкомбанку встановити свої банкомати в київському метрополітені в місцях, які займав збанкрутілий банк "Хрещатик".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на сторінку Facebook голови комісії, депутата Київради із фракції "Самопоміч" Леоніда Антоненко.

Він зазначив, що ТАСкомбанк хотів отримати це право без участі в конкурсі.

"Комісія доручила департаменту з питань власності розірвати договори оренди цих приміщень з банком "Хрещатик" і протягом двох тижнів надати цим приміщенням статус вільних з обов'язковим розміщенням інформації про них на сайті департаменту", - повідомив Антоненко.

Всього ТАСкомбанк хотів орендувати 50 місць під банкомати на станціях метро терміном на 3 роки. Початкова ціна оренди стартує від 464 тисяч гривень з ПДВ в місяць, ТАСкомбанк хотів за половину ціни.

Банк "Хрещатик" платив саме 232 тисячі гривень на місяць, оскільки йому вдавалося орендувати по 1 кв. м площі під банкомати, хоча місто висувало умову оренди мінімум 2 кв. м.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Фонді гарантування очікують рішення НБУ про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «КБ «Хрещатик».

Коментарі
Додати коментар