До новин

Підприємства-банкрути винні жителям Запорізької області майже 40 млн грн

05 липня, 2016
Банкрутство підприємств
Підприємства-банкрути винні жителям Запорізької області майже 40 млн грн

За даними головного управління статистики у Запорізькій області, за шість місяців цього року, заборгованість з виплати заробітної плати (станом на червень) склала 62 млн 77 тис грн.

У відомстві зазначають, що порівняно з травнем, борги по зарплаті скоротилися майже на 3 млн грн, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Борги перед працівниками економічно активних підприємств на 1 червня склали 23,2 млн грн або на 37,5% від загальної суми боргу (що на 1,2 млн грн більше показників попереднього місяця). Підприємства-банкрути заборгували своїм працівникам 38,6 млн грн або 62,3% від загального боргу, а економічно неактивні – 141,3 тис грн. або 0,2% від загального боргу.

Фахівці ГУ статистики в Запорізькій області зауважують, що левову частину боргу, а це 24,7 млн грн – накопичили підприємства-банкрути Бердянська, 12,7 млн грн – винні своїм співробітникам запорізькі підприємства-банкрути, 1 млн 187 тис грн – борг підприємств, розташованих у Токмацькому районі та 29,1 тис грн – Кам'янсько-Дніпровському.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Домобудівник» має найбільші борги по зарплаті серед чернігівських підприємств.

 

Коментарі
Додати коментар