До новин

Держава продає офіс збанкрутілого БГ Банку за 72 млн грн

07 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає офіс збанкрутілого БГ Банку за 72 млн грн

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлову нерухомість, яка перебуває на балансі БГ Банку, що ліквідуються. Зокрема, одним з лотів є триповерхове приміщення офісу у місті Києві вартістю 72,35 млн грн.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВ.

«Найпривабливіший лот – нежитлові приміщення у центрі столиці на вулиці Олеся Гончара, 35. На продаж виставляються офіси, загальною площею 1 972 м2, що розташовуються на трьох поверхах елітного житлового комплексу. В експлуатацію будівлю було введено 2007 року. Стартова ціна лоту - 72,35 млн грн», - зазначили у прес-службі.

Також із початковою ціною 53,10 млн грн на торги виставляється нежитлова нерухомість у м. Боярка, Києво-Святошинського району, Київської області. Загальна площа об’єктів - 10 201,6 м2.Виставлені на продаж площі придатні для передачі в оренду. Загальний стан будівлі є задовільним. Елементи інженерної інфраструктури, що забезпечують експлуатацію приміщень, перебувають у доброму технічному стані.

Ще один лот - приміщення колишнього відділення банку у Львові, за адресою вул. Палія,15. Об’єкт нежитлової нерухомості у центральній частині міста, площею 569,6 м2, на торги виставляється із стартовою ціною 10,88 млн грн.

У той же час, із початковою ціною у 4,93 млн грн відбудеться аукціон з продажу приміщення колишнього відділення банку у Києві. Офіс, площею 155,3 м2, що знаходиться у столиці за адресою вул. Анрі Барбюса, 5в (А), займає перший поверх житлової багатоповерхівки. А отже – обладнаний усіма необхідними інженерними мережами.

«Усі перелічені вище об’єкти перебувають на балансі ПАТ «БГ Банк». Аукціони з їх продажу відбудуться уже 11 липня на електронному майданчику ДП «Сетам». Кінцевий термін прийому заявок – 9 година ранку 10 липня», - додали у Фонді.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ продовжив ліквідацію БГ Банку.

Коментарі
Додати коментар