До новин

Виставлено на продаж права вимоги за кредитами банку "Форум"

13 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
Виставлено на продаж права вимоги за кредитами банку "Форум"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами, укладеними з ПАТ «Банк Форум», у забезпечення за якими надано одразу кілька привабливих для інвесторів об’єктів.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Серед таких об'єктів – діюча кондитерська фабрика на Львівщині, 100% корпоративних прав у статутному капіталі, а також інтелектуальні права на відомі як в Україні, так і за її межами, торгові марки.

Загальна заборгованість за кредитами на сьогоднішній день перевищує 74,78 млн. грн. При цьому, компанія-позичальник є діючою і у стадії ліквідації чи ж банкрутства не перебуває.

У забезпечення кредитів передано одразу кілька привабливих для інвесторів об’єктів. Зокрема, заставою виступають будівлі та обладнання діючої кондитерської фабрики, що розташовується у с. Старий Яричів Львівської області: адміністративний корпус (787 м2), мармеладно-зефірний цех (2 264,3 м2), бісквітний цех (8020,4 м2), спиртосховище (326,4 м2). Крім того, склади, загальною площею 2872,8 м2, та гаражі, площею 205,8 м2, а також понад 11,32 га землі для обслуговування виробничих будівель. Разом із приміщеннями у заставу передано і обладнання: 706 одиниць, балансовою вартістю понад 19,21 млн грн.

Діяльність компанії зосереджена на виробництві широкого асортименту печива, вафельних трубочок, тортів та тістечок. Асортимент складається з більш ніж 40 позицій кондитерських виробів. Продукція представлена на полицях найбільших торгівельних мереж України. Висока якість та відповідність продукції міжнародним стандартам якості дозволила вийти на світовий ринок ‑ кондитерські вироби сьогодні вже представлені в країнах ближнього зарубіжжя, Євросоюзу, США та Африки.

Забезпеченням за кредитами також виступають права інтелектуальної власності на відомі торгівельні марки, які належать заставодавцю на підставі Свідоцтв на знак для товарів та послуг. Крім того у заставі – корпоративні права у розмірі 100 % статутного капіталу, які надають можливість брати участь в управлінні юридичною особою, отримувати прибуток (дивіденди) тощо.

Стартова ціна лоту – 54,99 млн. грн.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано усі описані об’єкти, відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ».

Нагадаємо, 27 та 28 липня відбудуться аукціони з продажу активів, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ». Серед лотів – права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано майнові права на 81 квартиру у столиці та об’єкти нежитлової забудови у Львові.

Коментарі
Додати коментар