До новин

Сума виплат вкладникам «Михайлівського» збільшиться на 83 млн грн

22 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
Сума виплат вкладникам «Михайлівського» збільшиться на 83 млн грн

За результатами перевірки рахунків фізосіб в банку «Михайлівський» сума до виплат за реєстром збільшиться на 83 млн грн.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

За результатами проведеної Фондом гарантування перевірки рахунків фізичних осіб в «Банку Михайлівський» сума гарантованого відшкодування до виплат за реєстром збільшиться на 83 млн грн, і вже з 26 липня вкладники зможуть отримати свої кошти.

Про це на зустрічі з вкладниками банку, яка відбулась 21 липня у Фонді, повідомила заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наталія Рудуха.

«У вівторок ми поновимо Реєстр. У цей перший пул буде додана інформація на суму близько 83 млн грн. Перевіркою встановлено, що сформовані залишки на вже перевірених рахунках клієнтів не мають відношення до схем з «ІРЦ» і «КІЦ», - сказала Рудуха.

При цьому, вона підкреслила, що під час перевірки Фонд гарантування вносив до реєстру інформацію виключно про тих клієнтів, на рахунках яких залишки сформовані реальними коштами, а не шляхом недійсних записів у бухгалтерських документах.

Рудуха підкреслила, що перевірка триває, і за її результатами інформація у реєстрі вкладників буде поновлюватись щотижнево.

Вона нагадала, що з 15 липня вкладники «Банку Михайлівський» отримують кошти, і на сьогодні вже виплачено 454,9 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Михайлівський» почне видавати інформдовідки про стан рахунків фізосіб.

Коментарі
Додати коментар