До новин

ФГВ анонсував тестування автоматизованої системи виплат

25 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВ анонсував тестування автоматизованої системи виплат

Тестування автоматизованої системи виплат Фонду гарантування вкладів фізосіб розпочнеться у четвертому кварталі 2016 року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«Ця система створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладниками неплатоспроможних банків. Після її введення у промислову експлуатацію, а це, ми очікуємо, відбудеться у першому кварталі 2017 року, отримати кошти можна буде в онлайн-режимі у будь-якому відділенні будь-якого банку-агента», - сказав заступник директора-розпорядника Фонду гарантування Андрій Оленчик.

Таким чином, буде значно розширена мережа пунктів виплат. Вкладник зможе обрати для отримання коштів найближче до нього відділення, чи відділення того банку, якому він найбільше довіряє.

За словами Оленчика, Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоб до системи приєдналась якомога більша кількість банків, які відповідатимуть визначеним для банків-агентів критеріям.

Всі запити у систему будуть здійснюватись з допомогою каналів зв’язку Національного банку України, що гарантує надійних захист інформації.

Коментарі
Додати коментар