До новин

На продаж виставлено колекцію картин та скульптур Експобанку

01 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
На продаж виставлено колекцію картин та скульптур Експобанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж картини та скульптури, що перебувають на балансі АТ «КБ «Експобанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

http://www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/37-ekspobank/5220-na-prodazh-vistavleno-kolektsiyu-kartin-ta-skul-ptur-shcho-perebuvayut-na-balansi-at-kb-ekspobank

У колекції – 29 витворів мистецтва сучасних митців, які на аукціон виставляються одним лотом.

Найдорожчі екземпляри – бронзова скульптура «Козак з козачкою», яку оцінюють у щонайменше 2,6 тис. грн, та «Морський пейзаж» Володимира Товкайла, оціночною вартістю понад 2,8 тис. грн.

Серед виставлених на продаж картин – роботи Франчука («Подих вічності», «Святе місце», «Велика свіча» та інші) та триптих Терновської.

Стартова ціна лоту – 24 181 грн. Аукціон відбудеться 25 серпня з 9 до 12 години на електронному майданчику Української універсальної товарної біржі. Заявки на участь у торгах приймаються до 17:00 23 серпня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» відбудеться аукціон з продажу одразу 15 об’єктів нерухомості, які на торги виставляються окремим лотами. Приміщення розташовані у Києві та Харкові і зараз перебувають на балансі АТ КБ «Експобанк», що перебуває на стадії ліквідації.

Коментарі
Додати коментар