До новин

Апеляційний суд відмінив арешт рахунків «Фоззі-Фуд»

04 серпня, 2016
Резонансні справи
Апеляційний суд відмінив арешт рахунків «Фоззі-Фуд»

Апеляційний суд Києва скасував постанову Печерського районного суду Києва про накладення арештів на рахунки ТОВ «Фоззі-Фуд», що входить в Fozzy Group, прийняте для забезпечення виконання кредитних зобов'язань перед ПАТ «ВТБ Банк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Fozzy Group.

«Рахунки компанії розблоковані. Дане рішення Апеляційного суду є остаточним і не підлягає оскарженню», – наголосили у прес-службі.

Fozzy Group також звинувачує ВТБ Банк в діях, направлених на дискредитацію та дестабілізацію роботи «Фоззі-Фуд».

«ВТБ Банк використовує нечисті юридичні схеми в суді, що призводить до безпідставних арештів рахунків «Фоззі-Фуд», – зазначають в компанії.

За даними Fozzy Group, Головне управління Національної поліції у Києві відкрило кримінальне провадження проти представників ПАТ «ВТБ Банк» внаслідок кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365-2 Кримінального Кодексу України.

Компанія заявляє, що керівництво ТОВ «Фоззі-Фуд» продовжує переговорний процес з ВТБ Банком щодо предмета судового спору.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, столичний Печерський районний суд 12 липня заарештував 239 млн грн на рахунках «Фоззі Фуд» за позовом банку.

Коментарі
Додати коментар