До новин

Держава продає борг фабрики дитячих іграшок перед збанкрутілим банком

05 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає борг фабрики дитячих іграшок перед збанкрутілим банком

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, який фабрика з виробництва дитячих іграшок на Рівненщині взяла у ПАТ «Банк Національний кредит».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Попри те, що компанія-позичальник веде активну господарську діяльність, кредит перестав обслуговуватись понад 9 місяців тому. Заборгованість за договором сягнула 1,8 млн грн.

Забезпеченням за кредитом виступають товари в обороті (дитячі іграшки),  автомобіль Audi A6 та найголовніше – діюча фабрика з виробництва дитячих іграшок на Рівненщині. Потужності виробництва розташовуються у с. Корнин Рівненської області.

Разом із адміністративно-складськими приміщеннями загальною площею 1 873,5 м2 та обладнанням у забезпечення за кредитом передано земельну ділянку площею 0,5479 га.

Сьогодні на фабриці, переданій у заставу банку, виготовляється широкий спектр безпечних та цікавих іграшок: різнокольорові конструктори, іграшки для піску та машинки (толокари). Виготовлена на фабриці продукція реалізується через дилерську мережу на території України, Європи та СНД.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитом відбудеться 31 серпня 2016 року на електронному майданчику  Товарна біржа «Статус Експерт».

Початкова вартість лоту – 1,79 млн грн. Детальний опис активу та переданих у забезпечення об’єктів  - тут. Кінцевий термін прийому заявок на участь в аукціоні – 30 серпня.

Коментарі
Додати коментар