До новин

На сайті ФГВФО створено сторінку для інвесторів банків-банкрутів

08 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
На сайті ФГВФО створено сторінку для інвесторів банків-банкрутів

З 5 серпня на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб запрацював новий розділ «Для інвесторів».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі фонду.

У новому розділі зібрано всю інформацію про строки та умови проведення конкурсів серед попередньо кваліфікованих осіб та приймаючих банків, зацікавлених взяти участь у виведенні з ринку неплатоспроможних банків у передбачені законодавством способи.

Задля зручності інвесторів та приймаючих банків розділ містить інтерфейс для санкціонованого доступу до спеціалізованих сторінок Фонду гарантування щодо кожного неплатоспроможного банку, по якому здійснюється пошук попередньо кваліфікованих осіб або приймаючих банків, що зацікавлені бути залученими до виведення неплатоспроможного банку з ринку.

У ФГВФО запевняють, що його спеціалізовані сторінки захищені від несанкціонованого доступу, оскільки містять відомості, що становлять банківську таємницю. Для отримання доступу до спеціалізованої сторінки потенційним інвесторам необхідно укласти з відповідним неплатоспроможним банком договір про конфіденційність. Доступ до неї надається на обмежений період часу і виключно попередньо кваліфікованим Національним банком України особам та приймаючим банкам, допущеним Фондом до участі у конкурсі з виведення конкретного неплатоспроможного банку з ринку.

Зараз уже створено спеціалізовану сторінку Фонду гарантування з інформацією для учасників відкритого конкурсу, зацікавлених у виведенні ПАТ «Держзембанк» з ринку у такий спосіб, як «Продаж неплатоспроможного банку інвестору». Серед даних, з якими можуть ознайомитись потенційні інвестори: фінансова звітність, статистична звітність та докладна інформація за видами активів та зобов’язань неплатоспроможного банку.

Коментарі
Додати коментар