До новин

Держава продає молокозавод збанкрутілого банку «Фінанси та кредит»

10 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає молокозавод збанкрутілого банку «Фінанси та кредит»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж цілісний майновий комплекс ПАТ «Бобровицький молокозавод», оскільки актив перебуває на балансі неплатоспроможного банку «Фінанси та кредит».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Сьогодні ПАТ «Бобровицький молокозавод» є бюджетоутворюючим підприємством міста Бобровиця, Чернігівської області. Завод випускає 100-150 тонн продукції на добу при максимальній проектній виробничій потужності у 250 тонн/доба. Загальна площа основних будівель і споруд складає 10545,5 м2.

Основними видами продукції, що випускається на заводі, є сухе молоко і масло, які реалізуються по всій Україні. Значний обсяг виготовленої продукції йде на експорт.

«Варто наголосити, що інвестиційну привабливість об’єкту додає його місце розташування: Чернігівська область вважається одним із регіонів з найвищою чисельністю поголів'я великої рогатої худоби, що забезпечує потужну сировинну базу», - зазначили у прес-службі.

Стартова ціна лоту – 25 млн грн.

Аукціон з продажу активів відбудеться 8 вересня на електронному майданчику товарної біржі «Катеринославська». Заявки на участь приймаються до 5 вересня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО тимчасово припинив виплати вкладникам банку «Фінанси та кредит».

Коментарі
Додати коментар