До новин

Держава очікує оцінки активів Дельта Банку

10 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава очікує оцінки активів Дельта Банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж пул кредитів АТ «Дельта банк», забезпеченням за якими є активи, які знаходяться на території Іллічівського порту та використовуються для перевалки олії, в межах передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лоту Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Одним лотом на торги планується виставити права вимоги за 14-ма кредитами АТ «Дельта Банк».  Сумарна заборгованість за договорами сягнула 3,56 млрд грн. Компанії-позичальники працюють у сфері виробництва складних жирів та олії, займаються перевалкою та зберіганням олії в Іллічівському порт», - ззначили у ФГВФО.

У забезпечення за кредитами передано земельні ділянки, нерухомість та обладнання з виробництва олійної продукції та перевалки олії. У заставі банку знаходиться 15,77 га на території порту та нерухомість загальною площею понад 39 тис. м2. Також забезпеченням за кредитом виступає цілісно-майновий комплекс з виробництва складних жирів у місті Одеса.

Індикативні оцінки та пропозиції Фонд прийматиме до 23 серпня 2016 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Фонді гарантування скоординували дії щодо повернення виведених з «Хрещатику» та «Дельти» коштів.

Коментарі
Додати коментар