До новин

«Азовзагальмаш», що перебуває в процедурі банкрутства, знайшов покупця на свою продукцію

26 серпня, 2016
Банкрутство підприємств
«Азовзагальмаш», що перебуває в процедурі банкрутства, знайшов покупця на свою продукцію

Маріупольська компанія «Азовзагальмаш» домовилася з компанією Faez E-Commerce (Іран) про поставку 3 тисяч вагонів і піввагонів загальною вартістю 100 мільйонів євро.

Про це йдеться в повідомленні ради експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Украiнськi Новини».

«За результатами переговорів вітчизняного гіганта машинобудування з іранськими партнерами підписано контракт на поставку в Іран 3 тис вагонів і піввагонів», - йдеться в ньому.

Згідно з повідомленням, це тільки перша угода з постачання продукції ПАТ «Азовзагальмаш» в Іран, оскільки загальна потреба іранських державних компаній «Pars Wagon» і «Wagon Korsa» становить понад 35 тис. вагонів, піввагонів і цистерн.

У повідомленні також йдеться, що загальний потенціал співробітництва «Азовзагальмаш» з іранськими підприємствами становить понад 1 млрд євро.

Нагадаємо, в 2015 році «Азовзагальмаш», згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності, збільшив збиток на 30%, або на 768,972 млн гривень до 3,328 млрд гривень.

У 2015 році чистий дохід скоротився на 73,8%, або на 479,535 млн гривень до 170,639 млн гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, в березні опточного року акціонери вагонобудівного холдингу «Азовмаш» ініціювали процес банкрутства свого ключового промислового активу — компанії «Азовзагальмаш».

Коментарі
Додати коментар