До новин

Поліція затримала ще одного підозрюваного в розкраданні грошей банку "Михайлівський"

30 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
Поліція затримала ще одного підозрюваного в розкраданні грошей банку "Михайлівський"

Він вже знаходиться в ізоляторі і суд обере йому запобіжний захід.

Про це повідомляє інформаційній портал Банкрутство & Ліквідація.

«Ще одна гарна новина по банку "Михайлівський": вчора встановили місцезнаходження і затримали ще одного учасника злочинної групи, що вкрала гроші вкладників. Добу він вже провів в ізоляторі. Тепер справа за судом обрати гідний запобіжний захід», - написав  на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

Голова Київської поліції додав, що попередньому затриманому по цій справі суд призначив заставу у 138 млн гривень і він перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що 12 серпня прокуратура Києва повідомила про затримання голови правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенко. Правоохоронні органи підозрюють його в тому, що він, зловживаючи службовим становищем, на підставі незаконної угоди перерахував 870 млн гривень на рахунки підприємства з ознаками фіктивності. Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Національний банк України 23 травня повідомив про внесення банку «Михайлівський» до категорії неплатоспроможних через сумнівні операції.
Коментарі
Додати коментар