До новин

ФГВФО пропонує оцінити кредити із заставою стадіону в Одесі

02 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВФО пропонує оцінити кредити із заставою стадіону в Одесі

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж права вимоги за 41 кредитом ПАТ «Імексбанк», на забезпечення яких банку було передано головний футбольний стадіон Одеси.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у ФГВФО.

За даними Фонду, на травень цього року заборгованість за кредитними договорами перед банком перевищила 8,6 млрд гривень. Фонд проводить передпродажну підготовку об’єкта і з метою попередньої оцінки лоту запрошує усіх потенційних покупців та інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

ФГВФО приймає індикативні оцінки та пропозиції від потенційних покупців до 15 вересня 2016 року.

Фонд не повідомляє назву стадіону, але мова йде про стадіон «Чорноморець» – найбільший футбольний стадіон півдня України, який розташований у парку ім. Шевченка в історичній частині Одеси. Цей стадіон – домашня арена команди «Чорноморець».

Стадіон «Чорноморець» було реконструйовано восени 2011 року.

Загальна площа стадіону – понад 80 тис кв. м, він вміщує більше, ніж 34 тис. уболівальників, 78% місць захищені від опадів дахом.

На території стадіонного комплексу розміщуються 30 фаст-фудів, два бари та три ресторани на 1 тис. посадочних місць. Також на території стадіону є готель на 95 номерів площею 10,7 тис кв. м, фітнес-центр площею 4,65 тис. кв. м та офісний центр площею 15 тис. кв. м.
Коментарі
Додати коментар