До новин

ФГВФО роз’яснив критерії відбору організаторів торгів

13 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВФО роз’яснив критерії відбору організаторів торгів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб надав роз’яснення щодо критеріїв відбору організаторів відкритих торгів, які займатимуться продажем активів неплатоспроможних банків.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

ФГВФО повідомив, що з офіційними коментарями щодо вимог, які висуваються перед претендентами у рамках щорічної планової акредитації, можна ознайомитись за посиланням.

Як повідомлялось, до 16 вересня ФГВФО проводить плановий кваліфікаційний відбір організаторів відкритих торгів. З метою залучення до цього процесу широкого кола потенційних учасників критерії відбору були нещодавно доповнені. Це було зроблено одразу після підписання  Фондом гарантування та громадською організацією «Трансперенсі Інтернешнл Україна» договору про взаємодію щодо реалізації пілотного проекту з продажу активів неплатоспроможних банків за новою системою «ProZorro.Продажі».

Зокрема, додаткові вимоги дадуть можливість організаторам торгів (аукціонів), електронні майданчики яких підключені до центральної бази даних «Трансперенсі Інтернешнл Україна», отримати від останньої лист про результати верифікації, що дозволить довести відповідність їхньої системи частині технічних вимог акредитації.

Кваліфікаційний відбір організаторів аукціонів розпочався ще 22 липня, прийом пропозицій триватиме до 10-ї ранку 16 вересня. Розкриття кваліфікаційних пропозицій відбудеться об 11й ранку того самого дня.

Коментарі
Додати коментар